Uitzendbureau starten

Voor uzelf beginnen?

U wilt uw eigen uitzendbureau starten? Goed bezig! Het starten van een eigen uitzendbureau kost zeker in het begin veel tijd, geld en energie. U bent goed in het maken van matches tussen opdrachtgevers en werknemers. Tegelijkertijd wilt u uw kostbare tijd wellicht niet besteden aan backoffice werkzaamheden zoals loonbetalingen, facturatie en zaken op arbeidsrechtelijk gebied. Tevens wilt ook risico’s beperken. J&M Personeelsdiensten helpt u graag bij het overnemen van taken bij het starten van uw uitzendbureau.Uitzendbureau starten

Specialist in ontzorging

J&M Personeelsdiensten is al jaren specialist in de payrollbranche en kent het reilen en zeilen in het uitzendvak. Wij bieden totaalpakketten om ondernemers te ontzorgen. Boekhouding, administratieve ondersteuning of automatisering: u kunt kiezen wat voor u belangrijk is en waar u een steuntje in de rug kunt gebruiken bij het starten van uw eigen uitzendbureau.

Gemak dient de mens

Bij een eigen uitzendbureau starten en het in dienst nemen van personeel komt een hoop kijken. De hoeveelheid administratie wordt vergroot en er is kennis nodig van arbeidsrechtelijke en fiscale zaken. Vooral het onderwerp ziekteverzuim kan lastig zijn voor een uitzendbureau. Wanneer u kiest voor J&M Personeelsdiensten, komt nagenoeg de hele salarisadministratie in onze handen. Het enige dat u en uw personeel hoeven te doen, is online inloggen via onze eigen software en de uren in te vullen. U ontvangt dan van ons een periodiek overzicht van het aantal gewerkte uren, ziekteverzuim, uurtarief etc. Zo wordt het starten van uw uitzendbureau ineens een stuk makkelijker!

Wij ontzorgen u!

U heeft het zelf waarschijnlijk al gemerkt wanneer u uw uitzendbureau ging starten: de arbeidsmarkt is continu in beweging. Het ene wetsvoorstel is nog niet verwerkt, wijzigt er weer wat anders in de CAO. Om u te ontzorgen van dit soort zaken, nemen wij dit graag ook van u over. Zodat u zich volledig kunt richten op het verwezenlijken van uw doelen. Dit brengt flexibiliteit, gemak en risicovermindering met zich mee. Wij als professioneel payrollbureau verzorgen onder andere de volgende taken:

  • Salarisadministratie
  • Ontslagprocedures
  • Ziekteverzuim
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Loonbetalingen
  • Ons eigen softwarepakket

Maak een afspraUitzendbureau starten ak!

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten wat J&M Personeelsdiensten voor u kan betekenen bij het starten van uw onderneming? Wij gaan graag met u rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 085-4019125 en vraag naar de mogelijkheden om uw uitzendbureau te starten.

 

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie op!