Uitzendbureau opzetten

Een last van uw schouders

Het opzetten van een uitzendbureau vraagt zeker in het begin veel van u. Tijd, geld en energie. Kostbare tijd, geld en energie welteverstaan. U bent goed in het leggen van contacten tussen opdrachtgevers en werknemers. Tegelijkertijd moeten de backoffice werkzaamheden ook goed in orde zijn. Loonbetalingen, facturatie en arbeidsrechtelijke zaken zijn niet de klusjes waar u zich in eerste instantie het liefste op richt. Dat snappen wij bij J&M Personeelsdiensten als geen ander. Daarom helpen wij u als u een uitzendbureau wilt opzetten bij het overnemen van deze backoffice taken. Een last van uw schouders niet waar?

Uw eigen uitzendbureau opzetten?

J&M Personeelsdiensten kent het klappen van de zweep in het uitzendvak. Door onze jarenlange ervaring mogen wij ons met recht specialist in outsourcing en payrolling noemen. Ook in de uitzendbranche. Niet alleen voor ondernemers met veel ervaring kunnen wij een steun in de rug zijn. Ook wanneer u besluit uw uitzendbureau te gaan opzetten, staan wij voor u klaar. Onze missie is u een stuk te ontzorgen en van uw startende uitzendbureau succes te maken. Daarbij richt u zich op het opzetten van uw onderneming, wij zorgen voor de rest.

Wat kunnen wij u bieden?

Bij het opzetten van een uitzendbureau komt veel kijken. De arbeidsmarkt beweegt continu en waar het ene wetsvoorstel is doorgevoerd, wijzigt er weer wat anders in de CAO. Om ervoor te zorgen dat u geen omkijken meer heeft naar dit soort zaken, schakelt u J&M Personeelsdiensten in. Samen verwezenlijken wij uw doelen. Dit brengt gemak, flexibiliteit en risicovermindering voor uw uitzendbureau met zich mee. J&M Personeelsdiensten kan onder andere de volgende taken voor u opzetten:

  • Administratie van salarissenUitzendbureau opzetten
  • Procedures omtrent ontslag in gang zetten
  • Ziekteverzuim registreren en opvangen
  • Zaken omtrent arbeidsongeschiktheid
  • Loon uitbetalingen
  • Automatisering door middel van ons eigen softwarepakket

Contact opnemen

Wilt u meer weten over wat er bij het opzetten bij een uitzendbureau komt kijken? En hoe u het zichzelf makkelijker kunt maken door gebruik te maken van de diensten van J&M Personeelsdiensten? Neem dan eens contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-4019125 en u kunt altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken om eens rond de tafel te gaan om de mogelijkheden te bespreken om uw eigen uitzendbureau te gaan opzetten.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie op!