Uitzendbureau beginnen

Uw eigen bedrijf starten?

Een eigen uitzendbureau beginnen? Het beginnen van uw eigen uitzendbureau is een spannende tijd. Het vergt waarschijnlijk veel tijd, geld en energie. Maar u krijgt er wel iets voor terug waar u trots op kunt zijn! U bent goed in het vinden van een match tussen opdrachtgevers en werknemers. Tegelijkertijd wilt u uw kostbare tijd niet verspillen aan administratieve rompslomp en nevenwerkzaamheden. Ook wilt u de risico’s van het ondernemerschap natuurlijk zoveel mogelijk beperken. J&M Personeelsdiensten helpt u graag bij het overnemen van backoffice werkzaamheden zodat u bij het beginnen van uw uitzendbureau een stuk minder zorgen heeft!

Het steuntje in uw rug

Door onze jarenlange ervaring is J&M Personeelsdiensten inmiddels specialist in het uitzendvak. Wij kennen het klappen van de zweep en u kunt daarom op ons bouwen. Of u nu een steuntje in de rug nodig heeft op het gebied van boekhouding, administratie of automatisering: wanneer u op het punt staat een uitzendbureau te beginnen staan wij klaar met onze expertise om van uw onderneming een succes te maken. U richt zich op het beginnen van het ondernemen, wij zorgen voor de rest.

J&M: een interessante keuze

Uitzendbureau beginnenWanneer u besluit een uitzendbureau te beginnen, komt er een hoop op u af. Zeker wanneer u personeel in dienst gaat nemen, en de werkzaamheden echt gaan beginnen, wordt de hoeveelheid administratie vergroot. Tevens is er kennis nodig op het gebied van arbeidsrecht en fiscaliteit. Voor veel ondernemers kan dit een lastige kwestie zijn. Wanneer u kiest voor J&M Personeelsdiensten, heeft u hier echter geen omkijken meer naar. De gehele salarisadministratie komt in onze handen. Het enige dat u en uw personeel hoeven te doen, is online inloggen via onze eigen software en de uren in te vullen. U ontvangt dan van ons als payrollbedrijf periodiek een overzicht van het aantal gewerkte uren, ziekteverzuim, uurtarief etc. Dit kan voor uw uitzendbureau dus een interessante keuze zijn!

Onze diensten

J&M Personeelsdiensten kan als professioneel payrollbedrijf onder andere de volgende taken voor u verzorgen als u besluit een uitzendbureau te beginnen:

  • Salarisadministratie
  • Ontslagprocedures
  • Ziekteverzuim binnen uw uitzendbureau registreren
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Loonbetalingen
  • Ons eigen payroll softwarepakket

Informeer eens naar de mogelijkheden

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze diensten. Neem vrijblijvend eens contact met ons op door te bellen op telefoonnummer 085-4019125 zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden als u besluit uw eigen uitzendbureau te beginnen.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie op!