Payroll uitzendbureau

Wilt u uw bedrijf ontlasten?

Bent u op zoek naar bedrijf dat op basis van payroll uw uitzendbureau kan ontlasten? Dan bent u bij J&M Personeelsdiensten aan het juiste adres. Door de administratieve zaken van uw uitzendbureau aan ons over te laten, blijft u zich richten op de kernactiviteiten van uw onderneming, terwijl uw administratie en backoffice bij ons in goede handen is. Voor meer informatie over de mogelijkheden van payroll kunt u altijd contact met ons opnemen.

Focus op uw core business

Waarschijnlijk bent u 24 uur per dag, 7 dagen in de week met uw uitzendbureau bezig. Het vergt veel tijd, energie en geld. U richt zich natuurlijk het liefst op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Bij J&M Personeelsdiensten snappen we dat als geen ander. De payroll voor uw uitzendbureau kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Zaken als urenregistratie, salarisadministratie en facturatie nemen wij op basis van payroll van u over, zodat u zich op uw core business kunt blijven focussen en meer omzet kunt genereren. Dat is toch ideaal?

Wat J&M Personeelsdiensten kan betekenen

Als u de administratie van uw uitzendbureau uit wilt besteden, dan kunt u kiezen voor payroll. J&M Personeelsdiensten neemt dan uw werknemer als het ware in dienst en neemt de arbeidsrechtelijke risico’s en de salarissen van u over. Wij regelen ook het volgende als het gaat om payroll voor uw uitzendbureau:shutterstock_95521039

  • Hulp bij het opstellen van contracten
  • Verstrekken van jaaropgaven
  • Het uitbetalen van salarissen via payroll
  • Het verwerken van de wijzigingen in de CAO

U heeft nog steeds de dagelijkse leiding over het uitzendbureau en bent verantwoordelijk op de werkvloer, maar wij zullen u de salarisadministratie uit handen nemen. Zo kunt u zich focussen op uw bedrijf!

Hebben wij u overtuigd?

Bent u overtuigd van de mogelijkheden van payroll en wilt u onze diensten ook voor uw uitzendbureau inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Wij zijn te bereiken op telefonisch nummer 085-4019125. Graag maken we met u een afspraak om te kijken hoe J&M Personeelsdiensten u van dienst kan zijn. Want voor een expert in payroll voor uw uitzendbureau bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie op!