Payroll backoffice

Bent u ondernemer in de uitzendbranche?

En wilt u de backoffice van uw uitzendbureau uitbesteden? Kies dan voor payroll backoffice van J&M Personeelsdiensten. Door de backoffice van uw uitzendbureau aan ons over te laten, kunt u zich volledig blijven richten op de commerciële kernactiviteiten die u als ondernemer in de uitzendbranche ontplooit. Voor meer informatie of vragen over payroll neemt u gerust contact met ons op.

Besteed uw backoffice uit!

Een uitzendbureau runnen vergt een hoop tijd en energie. Waarschijnlijk bent u er 24 uur per dag en 7 dagen per week mee bezig. Het liefst richt u zich op de core-business van uw bedrijf. Wij van J&M Personeelsdiensten snappen dat als geen ander. Zaken als urenbriefjes, salarisadministratie en facturen wilt u dan ook misschien liever aan iemand anders overlaten. De payroll backoffice van J&M Personeelsdiensten biedt dan een uitkomst. U houdt zich bezig met uw kernactiviteiten, genereert meer omzet en wij zorgen voor de rest. Ideaal toch?

Gegarandeerd voordelig

Payroll backofficeJ&M Personeelsdiensten vindt het van essentieel belang om ieder uitzendbureau wat payroll betreft van dienst te kunnen zijn. Hoge tarieven voor payroll bij het uitbesteden van uw backoffice vinden wij dan ook niet wenselijk.
Door onze ervaring en uitgebreide kennis van payroll en onze scherpe tarieven kunnen wij u de garantie bieden dat u bij ons nooit meer betaalt dan bij een ander payrollbedrijf. Dit houdt in de praktijk in dat wanneer u voor het uitbesteden van uw backoffice een goedkoper bedrijf vindt, wij u altijd een lager tarief zullen bieden. Op deze manier bent u bij J&M Personeelsdiensten altijd verzekerd van de laagste prijs.

De voordelen

Wij geven u graag een beeld van de voordelen van de payroll backoffice mogelijkheden van J&M Personeelsdiensten:

  • Verlaging van uw administratieve druk
  • Payroll is ideaal voor het aannemen van personeel als beginnend uitzendbureau
  • Payrolling biedt voordelen bij werkzaamheden op projectbasis
  • Kosten – en tijdsbesparend
  • CAO- en wetswijzigingen worden meteen doorgevoerd

Wilt u meer informatie?

U ziet het: de mogelijkheden van payrolling voor uitzendbureaus zijn eindeloos en bieden u veel gemak. J&M Personeelsdiensten zet zich dan ook graag in om uw bedrijf te ontzorgen en uw administratieve lasten te verlichten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met J&M Personeelsdiensten om dit te bespreken. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-4019125 voor al uw vragen over payroll van uw backoffice.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie op!