Over ons

Als u een eigen onderneming heeft is het erg prettig dat u zich alleen hoeft te richten op zaken waar u specialist in bent. Ieder zijn eigen vakgebied en daarom bieden wij u de voordelen van payrolling aan. Het uitbesteden van de salarisadministratie kan er voor zorgen dat u uw handen vrij heeft en op andere belangrijke activiteiten van de onderneming kunt richten. Veel ondernemers kijken er iedere maand weer tegenop om de administratie te doen, geen zorgen meer, want vanaf nu staat de payrollspecialist J&M Personeelsdiensten B.V. voor u klaar

Wij maken graag kennis met u en dan leggen wij u alles uit, wat payroll is, wat de voordelen zijn en hoe wij te werk gaan. Alle vragen worden direct beantwoord en dan kunt u een verantwoorde keuze maken om ook van de diensten van de payrollspecialist gebruik te maken. Al veel bedrijven zijn u voorgegaan en zij profiteren van alle voordelen die payroll met zich meebrengt. Maakt u daarom nu kennis met J&M Personeelsdiensten B.V. te sterker uw concurrentiepositie wordt.

Optimale dienstverlening

Wij staan voor u klaar, wij houden er van om onze klanten optimaal van dienst te zijn en bij ziekte of vakantie wordt er uiteraard geen factuur gestuurd. Er geldt een betalingstermijn tot vier weken na de facturatiedatum bij payrolling. Spreekt dit u ook aan?

Meer weten?

Benieuwd naar onze payrolling tarieven en de unieke laagste-prijs-garantie die wij hanteren? Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel. 085 – 40 191 25.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie op!