Backoffice uitzendbureau

Kies ook voor uitbesteden!

Gaat er veel tijd in de werkzaamheden van de backoffice van uw uitzendbureau zitten? Dan wordt het tijd deze uit te besteden en te kiezen voor J&M Personeelsdiensten. Alle administratieve werkzaamheden omtrent personeel nemen wij graag van u over. Wij hebben jarenlange kennis op het gebied van payroll en backoffice diensten. Dat is een van de reden waarom veel uitzendbureaus inmiddels de weg naar ons bedrijf te vinden. Wilt u ook het gemak ervaren van onze diensten voor uw uitzendbureau? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw administratie in goede handen

J&M Personeelsdiensten kan alle administratie van de backoffice van uw uitzendbureau overnemen. Zo heeft u meer tijd over voor datgene waar het omgaat: ondernemen. Wij garanderen dat de administratie van uw uitzendbureau bij ons in goede handen is. Onze medewerkers krijgen regelmatig cursussen en scholing, zodat zij op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in uw sector. Wij zijn uw expert in het uitzendvak.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen de werkzaamheden van uw backoffice volledig uit handen nemen. Het personeel van uw uitzendbureau werkt voor u, maar de uitbetaling van het salaris, de urenregistratie en facturatie gaat via J&M Personeelsdiensten. Als u besluit gebruik te gaan maken van onze diensten, bieden wij u veel voordelen. De salarissen en arbeidsrechtelijke risico’s worden bijvoorbeeld door ons overgenomen. Maar dat is niet alles. Wij regelen voor uw uitzendbureau:Backoffice uitzendbureau

  • Het opstellen van contracten
  • Wij verstrekken de loonstroken en jaaropgaven
  • Wij betalen de salarissen uit via payroll
  • Wij volgen de juiste ontslagprocedures

Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw backoffice? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze diensten, voor iedereen

J&M Personeelsdiensten snapt dat u zich wilt richten op de core-business van uw onderneming. Onder het mom van ‘schoenmaker houd je bij je leest’ kunnen wij uw backoffice werkzaamheden uit handen nemen. Niet alleen de maandelijkse uitbetaling van lonen, maar ook het opstellen van jaaropgaven, ontslagprocedures en CAO-wijzigingen horen bij ons takenpakket. Daarbij profileren wij ons ook als een ware concurrent in de payroll-markt. Wij rekenen af met te hoge tarieven in onze branche en stellen elk uitzendbureau in staat om op een voordelige manier de backoffice uit te kunnen besteden. Of u nu een groot bedrijf heeft, of net begint: bij ons payrollbureau zijn er voor iedereen mogelijkheden op het gebied van payroll en salarisadministratie.

Backoffice uitzendbureauVraag eens naar de mogelijkheden

Vraag vandaag nog eens naar de mogelijkheden van J&M Personeelsdiensten en bel ons op 085-4019125. Wij beantwoorden graag uw vragen over het uitbesteden van de backoffice van uw uitzendbureau.

 

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie op!