Backoffice uitzendbureau uitbesteden

Zaken die er toe doen

U wilt de backoffice van uw uitzendbureau uitbesteden? Kies dan voor J&M Personeelsdiensten. Door de backoffice van uw uitzendbureau aan J&M over te laten, blijft u zich richten op de core business van uw bedrijf, terwijl wij alle administratieve taken van u overnemen. Tegelijkertijd blijft u uiteraard de touwtjes in handen houden. Voor informatie of vragen over uitbesteden kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Een uitkomst voor uitzenden

Het runnen van een uitzendbureau vergt waarschijnlijk een hoop van uw tijd en energie. 24 Uur per dag, 7 dagen in de week bent u er mee bezig. U richt zich natuurlijk het liefst op datgene waar u goed in bent: een match vinden tussen werkgevers en werknemers. Echter blijven die vervelende taken als administratie en facturatie ook nog bestaan. Hoe prettig zou het zijn als u deze zaken aan een ander over kunt laten? Juist, heel prettig. De backoffice diensten van J&M bieden dan een uitkomst. U houdt zich bezig met de kernactiviteiten van uw bedrijf, wij zorgen voor de rest.

Toegankelijk en voordelig

J&M Personeelsdiensten vindt het belangrijk om voor ieder uitzendbureau toegankelijk te zijn op het gebied van payrolldiensten en uitbesteden. Waar veel bedrijven hoge tarieven voor backoffice diensten rekenen, proberen wij juist bedrijven voordelig te ontzorgen. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij u de garantie bieden dat u bij ons altijd verzekerd bent van de scherpste tarieven. Wij maken ons sterk voor het ontzorgen van de backoffice van een uitzendbureau en iedereen moet daar gebruik van kunnen maken!

Waar kiest u voor bij J&M?

Wanneer u de backoffice van uw uitzendbureau wilt uitbesteden, wilt u graag weten waar u aan toe bent en waar u nu eigenlijk voor kiest. Dat zetten wij graag voor u op een rij:

  • Uw administratieve druk wordt verlaagd
  • Ideaal wanneer u start met uw onderneming
  • Payroll biedt voordelen bij werken op projectmatige basis
  • Besparing in tijd en kosten
  • Wijzigingen in CAO en wetgeving worden direct doorgevoerdBackoffice uitzendbureau uitbesteden

Afspraak maken?

U ziet het: de mogelijkheden van uitbesteden aan J&M Personeelsdiensten zijn eindeloos. Wij informeren u hier graag over. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-4019125 en beantwoorden graag uw vragen over de backoffice van uw uitzendbureau uitbesteden.

 

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie op!