Backoffice outsourcing

Tijd en geld besparen?

Backoffice outsourcingU bent voor uw uitzendbureau op zoek naar een bedrijf dat uw backoffice over kan nemen? Dat is wat backoffice outsourcing van J&M Personeelsdiensten u kan bieden. Via outsourcing laat u de secretariële en/of administratieve werkzaamheden van uw uitzendbureau over aan professionals. Dit scheelt u vaak een hoop geld, zorgen en ruimte! Informeer eens vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Een oplossing voor uw uitzendbureau

Outsourcing, een modern woord voor het uitbesteden van werkzaamheden aan een andere dienstverlener, biedt vaak een oplossing. Zeker als het gaat om de meer kwetsbare afdelingen binnen uw uitzendbureau. Verloop van medewerkers, ziekteverzuim en de bijbehorende administratieve rompslomp zijn factoren die niet wenselijk zijn. Waarom laat u deze werkzaamheden dan ook niet uitbesteden? Door uw backoffice onder te brengen bij J&M Personeelsdiensten springen wij in op de flexibiliteit binnen uw bedrijf, wat vaak een tijds – en kostenbesparing oplevert. Tegelijkertijd blijft u zich richten op de core business van uw uitzendbureau. Ideaal toch? Dat is wat backoffice outsourcing u kan bieden.

Specialist in ontzorgen

J&M Personeelsdiensten is specialist in het overnemen van administratieve taken. Wij zetten bij backoffice outsourcing enkel professionele, ervaren mensen in, waardoor wij moeiteloos kunnen inspringen op de groeiende behoefte aan flexibiliteit op de arbeidsmarkt. Wij snappen als geen ander dat u zich als ondernemer in de uitzendbranche volledig wilt kunnen richten op het ondernemen. De administratie en backoffice kosten vaak veel tijd en moeite; iets dat voor u kostbaar is. Maar hoe werkt de outsourcing nu eigenlijk?

Hoe werkt het nu eigenlijk?Backoffice outsourcing

In het geval van outsourcing wordt J&M Personeelsdiensten als het ware juridisch werkgever van uw personeel. De verantwoordelijkheden omtrent het in dienst hebben van personeel liggen bij ons. U blijft echter altijd functioneel werkgever en houdt de touwtjes in handen. U hoeft enkel de uren door te geven van de medewerkers die uitbetaald moeten worden. Op deze manier valt er een last van uw schouders. En dat is precies hetgeen waar J&M Personeelsdiensten zich voor inzet.

De voordelen op een rij

Om u een beeld te geven van wat J&M Personeelsdiensten op het gebied van outsourcing van uw backoffice kan betekenen, zetten wij een aantal voordelen voor u op een rij:

  • U kunt zich blijven focussen op het ondernemen
  • Wij hebben jarenlange ervaring en zijn een vakkundig, betrouwbaar partner
  • Ook voor vragen van werknemers staan wij klaar
  • Wij hanteren scherpe tarieven

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het uitbesteden van uw backoffice? Neem dan gerust contact met ons op. J&M Personeelsdiensten is bereikbaar op telefoonnummer 085-4019125 en beantwoorden graag al uw vragen over backoffice outsourcing.

 

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie op!