Backoffice dienstverlening

Schakel ook J&M in!

U bent al jaren werkzaam in de uitzendbranche? Of heeft u net een onderneming gestart? Dan weet u waarschijnlijk als geen ander dat het belangrijk is dat u zich kunt blijven focussen op de kernactiviteiten van uw onderneming. U wilt dan ook niet teveel tijd en geld kwijt zijn aan tijdrovende werkzaamheden van uw backoffice. Schakel daarom de backoffice dienstverlening van J&M Personeelsdiensten zodat wij u kunnen ontzorgen.

Dienstverlening op maat

Voor veel uitzendbureaus biedt het uitbesteden van werkzaamheden een oplossing. Er zijn altijd een aantal afdelingen binnen uw bedrijf die kwetsbaar zijn. Factoren als administratie, ziekteverzuim en een hoog verloop van medewerkers door de flexibiliteit op de arbeidsmarkt. Allemaal zaken waar u het liefst geen omkijken naar heeft. De backoffice dienstverlening van J&M Personeelsdiensten is daar dan ook voor bedoeld. U brengt uw backoffice bij ons onder, en wij springen met onze dienstverlening in op de flexibiliteit binnen uw bedrijf. Onze dienstverlening is altijd op maat en wij kijken samen met u wat voor uw uitzendbureau passend is.

Flexibele krachten

Steeds meer werkgevers kiezen voor flexibele arbeidskrachten vanwege de onzekere tijden op de arbeidsmarkt. Een wisselend beleid, dure ontslagvergoedingen en risico’s zorgen ervoor dat veel werkgevers het niet meer aandurven om personeel voor langere tijd in dienst te nemen. Anderzijds bieden flexcontracten mogelijkheden om ook meer op projectmatige basis te werken. Hoe dan ook, om onnodige risico’s in te dekken, is het ook mogelijk om de dienstverlening van J&M Personeelsdiensten in te schakelen als het gaat om flexcontracten.

Voordelen van onze backoffice dienstverlening

Voor steeds meer bedrijven is de dienstverlening van J&M Personeelsdiensten interessant. Door de backoffice van uw uitzendbureau uit besteden, zorgt u voor verlichting in werkdruk, vermijdt u onnodige risico’s en krijgt u inzicht in administratie, loonzaken en andere zaken omtrent uw backoffice. Naast deze voordelen biedt onze dienstverlening onder andere:

  • Besparing in kosten en tijd
  • Lastenverlichting op administratief en secretarieel gebied
  • Snel inspringen op de flexibiliteit van uw bedrijf en de arbeidsmarkt
  • Wij fungeren tevens als vraagbaak voor uw medewerkers
  • Actuele kennis op het gebied van fiscaliteit en arbeidsrecht

U ziet het: uw backoffice is bij ons in goede handen!shutterstock_81719785

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact op met J&M Personeelsdiensten en maak een afspraak door te bellen op telefoonnummer: 085-4019125. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden van onze backoffice dienstverlening!

 

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie op!