Backoffice diensten

Uw administratie uitbesteden?

Bent u al jaren werkzaam in de uitzendbranche? Of bent u een startend ondernemer? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat u zich op de core business van uw onderneming kunt blijven focussen. U wilt niet teveel tijd en energie kwijt zijn aan het organiseren van uw tijdrovende backoffice. Schakel daarom de backoffice diensten van J&M Personeelsdiensten in en laat u door onze diensten ontzorgen!

Besteed uw backoffice uit aan J&M

Het uitbesteden van werkzaamheden aan een andere dienstverlener biedt voor veel uitzendbureaus een oplossing. Binnen uw uitzendbureau zijn er een aantal kwetsbare afdelingen die veel van uw tijd, geld en energie vragen. Denk daarbij aan factoren als administratieve rompslomp, ziekteverzuim en hoog verloop van medewerkers. Dat is niet wenselijk. Echter bieden de backoffice diensten van J&M Personeelsdiensten voor u een uitkomst. Door uw backoffice bij ons onder te brengen, springen wij in op de flexibiliteit van uw bedrijf, zodat wij een tijds – en kostenbesparing kunnen bewerkstelligen. Tegelijkertijd kunt u de focus op uw kernactiviteiten houden. Wij leveren diensten op maat en kijken wat voor uw uitzendbureau passend is.

Ook voor flexcontracten

Als ondernemer bindt u uw werknemers het liefst voor langere tijd aan uw bedrijf. Dit zorgt voor loyaliteit, betrokkenheid en een hogere productie. Echter kiezen steeds meer werkgevers voor flexibele krachten vanwege de onzekere tijden op de arbeidsmarkt. Wisselend beleid, langdurige doorbetaling bij ziekte en dure ontslagvergoedingen zijn risico’s die ervoor zorgen dat werkgevers het niet langer meer aandurven personeel voor langere tijd in dienst te nemen. Om onnodige risico’s in te dekken, is het ook mogelijk om de diensten van J&M in te zetten op het gebied van flexcontracten.

De voordelen van onze backoffice diensten

Of u nu al jaren een uitzendbureau runt of net een onderneming gaat starten: de diensten van J&M zijn voor steeds meer bedrijven interessant. Het geeft verlichting van uw werkdruk, u vermijdt onnodige risico’s en het geeft u inzicht in uw salarisadministratie, loonzaken en andere facetten van uw backoffice. Naast deze voordelen bieden onze diensten onder andere:

  • TijdsbesparingBackoffice diensten
  • Administratieve lastenverlichting
  • Kostenbesparing
  • Hoge mate van flexibiliteit
  • Deskundig advies

Heeft u vragen?

Wij hopen u ervan te hebben overtuigd dat u bij het uitbesteden van de backoffice van uw uitzendbureau met J&M Personeelsdiensten een goede keuze maakt. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan eens contact met ons op en bel naar 085-4019125. Wij staan klaar om uw vragen over onze backoffice diensten te beantwoorden.

 

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan direct meer informatie op!